Πολιτική Απορρήτου - Gamikro

Πολιτική απορρήτου

Η Gamikro είναι ανεξάρτητη ομάδα δημιουργίας παιχνιδιών. φτιάχνουμε παιχνίδια για να διασκεδάσουμε όλους από κάθε ηλικία. Εμείς στο Gamikro σεβόμαστε το απόρρητο όλων όσων παίζουν τα παιχνίδια μας, το λογισμικό μας χρησιμοποιεί μόνο σύνδεση στο διαδίκτυο από τη συσκευή σας για προβολή διαφημίσεων.

Δεν συλλέγουμε ούτε επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά αν παίζετε τα παιχνίδια μας αποδέχεστε δείτε διαφημίσεις τρίτων, ειδικά από τις υπηρεσίες Google-admob. Πρέπει να είστε τουλάχιστον 13 ετών για να αποκτήσετε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσετε τα παιχνίδια μας ή πρέπει να ενημερώσετε τους γονείς σας για τα παιχνίδια και τις υπηρεσίες που παίζετε.
Google Admob policies applied to our games also check out Privacy policy detailed page.

Πού είναι το Gamikro

Το Gamikro βρίσκεται στην πόλη Άδανα της Turkiye. Μπορείτε να βρείτε στοιχεία επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας.
Στείλτε μας email εάν χρειάζεστε βοήθεια σχετικά με τα προϊόντα μας:

Legal issues

Δεν χρησιμοποιούμε ποτέ υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα άλλης εταιρείας ή προϊόντος. Πάντα δημιουργούμε τα δικά μας γραφικά. Πάντα δημιουργούμε τον δικό μας προγραμματισμό παιχνιδιών. Δεν χρησιμοποιούμε ποτέ παράνομο υλικό/κώδικα για τα παιχνίδια μας. Εάν ανησυχείτε για τα παιχνίδια μας, στείλτε μας email. ευχαριστούμε να σας απαντήσουμε.

Άλλα παιχνίδια

Ρίξτε μια ματιά στα παρόμοια παιχνίδια μας στις σελίδες παιχνιδιών για καλύτερες εμπειρίες.