Asas Privasi Permainan - Gamikro

Dasar Privasi

Gamikro ialah pasukan Penciptaan Permainan bebas. kami membuat permainan untuk menghiburkan semua orang dari setiap peringkat umur. Kami di Gamikro menghormati privasi setiap orang yang bermain permainan kami, perisian kami hanya menggunakan sambungan internet daripada peranti anda untuk memaparkan pengiklanan.

Kami tidak mengumpul atau memproses data peribadi anda tetapi jika anda bermain permainan kami, anda menerima untuk lihat pengiklanan pihak ketiga terutamanya daripada perkhidmatan Google-admob. Anda mesti berumur sekurang-kurangnya 13 tahun untuk mengakses dan menggunakan permainan kami atau anda mesti memaklumkan ibu bapa anda tentang permainan dan perkhidmatan yang dimainkan.
Google Admob policies applied to our games also check out Privacy policy detailed page.

Di manakah Gamikro

Gamikro terletak di bandar Adana di Turkiye. Anda boleh mendapatkan maklumat hubungan di halaman web kami.
E-mel kepada kami jika anda memerlukan bantuan tentang produk kami:

Isu undang-undang

Kami tidak pernah menggunakan bahan berhak cipta syarikat atau produk lain. Kami sentiasa mencipta grafik kami sendiri. Kami sentiasa mencipta pengaturcaraan permainan kami sendiri. Kami tidak pernah menggunakan bahan/kod haram untuk permainan kami. Jika anda mempunyai sebarang kebimbangan tentang permainan kami, sila e-mel kepada kami. kami menghargai untuk menjawab kepada anda.

Permainan Lain

Sila lihat permainan bagus kami yang lain dalam halaman permainan untuk pengalaman yang lebih baik.