Goldminer-Istoria jocului de mineri de aur - Gamikro

Istoria jocului de mineri de aur :

Jocul Gold-Miner este un joc vechi și binecunoscut. Sistemul de joc din prima versiune a „gold miner classic” este valabil și în alte versiuni.

Scopul jucătorului este să atingă obiectivul de a colecta aur necesar pentru a trece de nivelul în timpul dat.

În majoritatea versiunilor de joc, limita de timp este cel mai important obstacol de colectare a aurului. Pepitele de aur, în special grele, sunt dificile și consumatoare de timp. Când un miner de aur bea o poțiune magică, adună aur mai repede.

Prima versiune de joc Gold Miner a fost single player și următoarele articole au fost achiziționate între fiecare nivel.

1-Oferă o colectare mai rapidă a aurului; poţiune.

2- Cea care rupe frânghia când o piatră este luată accidental în loc de aur: o bombă.

3- Colectarea aurului Creșterea timpului: ceas.

De-a lungul timpului, s-au produs versiuni ale zânei și iubitei soră miner de aur, care a strâns inimi de aur în loc de aur. Unul dintre cele mai populare jocuri de mineri de aur este jocul de mineri de aur din Las Vegas.

În unele versiuni pentru mine de aur Obstacole precum cârtița, fluturele, broasca țestoasă și șarpele subteran au fost adăugate la joc, ceea ce a făcut dificilă munca minerului de aur de a colecta aur. Versiunile care colectează dispozitive digitale sau bitcoin în loc să colecteze aur au atras, de asemenea, multă atenție.

Jocul Gold Miner 4, care este un produs Gamikro, are multe dintre aceste caracteristici de minere de aur.

Joacă jocul online gratuit (game online): Gold Miner