Goldminer-Geschiedenis van het goudzoekersspel - Gamikro

Geschiedenis van het goudzoekersspel :

Gold-Miner-spel is een oud en bekend spel. Het spelsysteem in de eerste versie van "gold miner classic" is ook geldig in andere versies.

Het doel van de speler is om het doel te bereiken om goud te verzamelen dat nodig is om het niveau binnen de gegeven tijd te halen.

In de meeste spelversies is de tijdslimiet het belangrijkste obstakel voor het verzamelen van goud. Vooral zware goudklompjes zijn moeilijk en tijdrovend om te trekken. Als een goudzoeker een toverdrank drinkt, verzamelt hij sneller goud.

De eerste versie van het goudmijnspel was voor één speler en de volgende items werden tussen elk niveau gekocht.

1-Het zorgt voor een snellere goudverzameling; drankje.

2- Degene die het touw breekt als er per ongeluk een steen wordt gepakt in plaats van goud: een bom.

3- Goud verzamelen Tijdverhoger: klok.

Na verloop van tijd werden er versies geproduceerd van de fee en de geliefde gouddelver, die harten van goud verzamelde in plaats van goud. Een van de meest populaire spellen voor goudzoekers is het spel voor goudzoekers in Las Vegas.

In sommige goudmijnversies Obstakels zoals mol, vlinder, schildpad en ondergrondse slang werden aan het spel toegevoegd, wat het verzamelen van goud voor de goudzoeker bemoeilijkte. Ook versies die digitale apparaten of bitcoins verzamelen in plaats van goud, trokken veel aandacht.

Gold miner 4-game, een Gamikro-product, heeft veel van deze functies voor goudzoekers.

Speel gratis online spel (game online): Gold Miner