Sejarah permainan lombong emas - Gamikro

Sejarah permainan lombong emas :

Permainan Gold-Miner adalah permainan lama dan terkenal. Sistem permainan dalam versi pertama "pelombong emas klasik" juga sah dalam versi lain.

Matlamat pemain adalah untuk mencapai matlamat mengumpul emas yang diperlukan untuk melepasi tahap dalam masa yang diberikan.

Dalam kebanyakan versi permainan, had masa adalah halangan pengumpulan emas yang paling penting. Terutamanya ketulan emas berat adalah sukar dan memakan masa untuk ditarik. Apabila seorang pelombong emas meminum ramuan ajaib, dia mengumpul emas dengan lebih cepat.

Versi permainan pelombong emas pertama ialah pemain tunggal dan item berikut telah dibeli antara setiap peringkat.

1-Ia menyediakan pengumpulan emas yang lebih pantas; ramuan.

2- Yang memutuskan tali apabila batu diambil secara tidak sengaja dan bukannya emas: bom.

3- Penambah masa pengumpulan emas: jam.

Lama kelamaan, versi peri dan pelombong emas jururawat tercinta, yang mengumpul hati emas dan bukannya emas, telah dihasilkan. Salah satu permainan penambang emas yang paling popular ialah permainan penambang emas Las Vegas.

Dalam beberapa versi pelombong emas Halangan seperti tahi lalat, rama-rama, kura-kura dan ular bawah tanah ditambah dalam permainan itu, yang menyukarkan tugas pelombong emas mengumpul emas. Versi yang mengumpul peranti digital atau bitcoin dan bukannya mengumpul emas juga menarik perhatian ramai.

Permainan pelombong emas 4, yang merupakan produk Gamikro, mempunyai banyak ciri pelombong emas ini.

Main permainan dalam talian Percuma (game online): Gold Miner