Goldminer-Kullankaivos ja Pelit - Gamikro

Kullankaivos ja Pelit :

Tässä artikkelissa selitän kultakaivospelimme ja siihen liittyvän kultarahakonseptin. Kulta on vuosisatojen ajan ollut tärkein mineraali, josta ihmiset välittävät. Tähän on useita syitä:

  • Kimaltelevan ulkonäönsä ansiosta korut, kuten kulta ja hopea, herättävät paljon huomiota
  • Vaikka se on tuotettu kaivostoiminnalla, se on kallista, koska se on luonnossa vaikeasti löydettävä mineraali.
  • Arvoesineet, kuten kulta ja timantit, antavat ihmisille itseluottamusta ja varmistavat, että kaikki elintärkeät tarpeet ovat korkealaatuisia.
  • Olla mielekäs esine tuleville sukupolville, sillä se on tärkein arvo, joka voidaan saavuttaa matkalla kohti luksuselämää

Kultakolikoita peleissä

Koska kulta on kaikkialla maailmassa tunnettu esine, sen arvo on helposti ymmärrettävissä, joten sitä on käytetty arvokkaana komponenttina myös pelialalla.

Esimerkiksi:
tehokkaampia aseita saa keräämällä kultaa asepeleissä.
Nopeampia autoja voi ostaa keräämällä kultaa autopeleissä.
Erityisesti naispuolista väestöä kiinnostavissa peleissä kultakolikoita ja jalokiviä käytetään pelaajan sitoutumisastetta lisäävinä tekijöinä.
Alueen hallintaan keskittyvissä strategiapeleissä peli on helppo voittaa kullankaivulla ja saavuttamalla erilaisia ​​maanalaisia ​​resursseja.

Pelit kullalla ja muilla jalokivillä

Esimerkkejä kulta- ja jalokivipeleistä ovat:

  • - Chercheur d`or (Gold Miner)
  • - Bonbons et diamants (Candy Crush)
  • - Fabrication minière (Mine Craft)
  • - Katkaise köysi (Cut the Rope)

Kultakolikoiden löytäminen tai jalokivien vangitseminen näissä peleissä antaa pelaajalle motivaatiota ja tekee pelistä hauskempaa.

Tästä syystä lisäämme jalokiviä ja kultakolikoita muihin peleihin, kuten kultakaivospeliin.

Pelaa ilmaista online-peliäb (game online): Gold Miner Voit käydä toisella verkkosivustollamme pelataksesi Gold Miner peliä verkossa juuri nyt: gold miner , se on parempi kuin "(cat trap game)kissan ansa peli".