Goldminer-Kultakaivospelin historia - Gamikro

Kultakaivospelin historia :

Gold-Miner peli on vanha ja tunnettu peli. "Gold Miner Classicin" ensimmäisen version pelijärjestelmä on voimassa myös muissa versioissa.

Pelaajan tavoitteena on saavuttaa tavoite kerätä kultaa, joka vaaditaan tason läpäisemiseen annetussa ajassa.

Useimmissa peliversioissa aikaraja on tärkein kullankeräyksen este. Erityisesti painavien kultahippujen vetäminen on vaikeita ja aikaa vievää. Kun kullankaivosmies juo taikajuoman, hän kerää kultaa nopeammin.

Ensimmäinen kultakaivospeliversio oli yksinpeli, ja kunkin tason välillä ostettiin seuraavat tuotteet.

1-Se tarjoaa nopeamman kullan keräämisen; juoma.

2- Se, joka katkaisee köyden, kun kullan sijaan vahingossa viedään kivi: pommi.

3- Kullankeruu Ajan lisäys: kello.

Ajan myötä keijusta ja rakastetusta sairaanhoitajasta, joka keräsi kultasydämiä kullan sijasta, tuotettiin versioita. Yksi suosituimmista kullankaivospeleistä on Las Vegasin kultakaivospeli.

Joissakin kultakaivosversioissa Peliin lisättiin esteitä, kuten myyrä, perhonen, kilpikonna ja maanalainen käärme, mikä vaikeutti kultakaivostyötä kullan keräämisessä. Myös versiot, jotka keräävät digitaalisia laitteita tai bitcoineja kullan keräämisen sijaan, herättivät paljon huomiota.

Gold Miner 4 -pelissä, joka on Gamikro-tuote, on monia näistä kullankaivosominaisuuksista.

Pelaa ilmaista online-peliäb (game online): Gold Miner Voit käydä toisella verkkosivustollamme pelataksesi Gold Miner peliä verkossa juuri nyt: gold miner , se on parempi kuin "(cat trap game)kissan ansa peli".