Gamyball-Vad betyder namnet Gamy BALL? - Gamikro

Vad betyder namnet Gamy BALL? :

Gamys förnamn är en söt förkortning av Gamikro. Namnet på spelet är den modifierade versionen av "New Red Ball"-spelet, som vi publicerade på apple-ios-spelmarknaden för 6 månader sedan från FDG-företaget 2014.

Vad hände med namnet New-Red-BaLL?

"New-red-ball"-spelet inspirerades av det gamla Nokia-telefonspelet red-ball. Men på Nokia-telefoner innehöll det här spelet inte TM-tecknet. Av denna anledning valde vi färgen röd när vi valde spelnamnet.

Vi fick en varning med ett mejl skickat till vårt företag 2022-02-11. E-postmeddelandet var kortfattat följande: "Dina spel som heter New red ball och New-red-ball-2 kan orsaka förvirring i användarnas sinnen och kan skada vårt varumärke. Vänligen gör ändringar för dessa spel". Efter att ha fått ett kommunikationsmeddelande från Apple-ios i samma riktning bytte vi namnet på spelet och ansiktet med röda bollar, särskilt avsnittet "Copy Cats" i artikeln som Apple-myndigheterna länkar till var en stor besvikelse. Kanske kommer jag i framtiden att byta namn på spelet och göra "Copy Cat Ball".

Var var problemet?

När jag publicerade mitt spel 2014 tog jag inte hänsyn till möjligheten att ett spel skulle bli ett privat varumärke. Speciellt eftersom ordet "Red Ball" är ett generiskt namn, var det inte lämpligt för varumärkesansökan. Men precis som Super-Mario-Bros-spelet är ett varumärke känt över hela världen, började spelnamnen bli varumärken och namnet red-ball blev ett varumärke som tillhörde FDG-företaget.

Är "BaLL" ett möjligt namn?

Av denna anledning var många speltillverkare tvungna att byta namn på sitt spel 2020. "Bounce-ball" och "Hero-ball"-spel är de viktigaste exemplen på detta. Vi kommer att använda mekaniken med studsande boll i spelen vi kommer att göra från och med nu, eftersom spelen i den här kategorin, som är plattformsspel, är mycket populära på grund av deras likhet med Super-Mario eller Sonic-Hedgehog-spel.

Spela gratis onlinespel (game online): Gold Miner