Gamyball-Hva betyr navnet Gamy BALL? - Gamikro

Hva betyr navnet Gamy BALL? :

Gamy sitt fornavn er en søt forkortelse av Gamikro. Navnet på spillet er den modifiserte versjonen av "New Red Ball"-spillet, som vi publiserte i apple-ios-spillmarkedet for 6 måneder siden fra FDG-selskapet i 2014.

Hva skjedde med navnet New-Red-BaLL?

"New-red-ball"-spillet var inspirert av det gamle nokia-telefonspillet red-ball. Men på Nokia-telefoner inneholdt ikke dette spillet TM-tegnet. Av denne grunn valgte vi fargen rød ved valg av spillnavn.

Vi mottok en advarsel med en e-post sendt til selskapet vårt 2022-02-11. E-posten var kort som følger: "Dine spill kalt New red ball og New-red-ball-2 kan forårsake forvirring i brukernes sinn og kan skade merkevaren vår. Vennligst foreta endringer for disse spillene". Etter å ha mottatt en kommunikasjonsmelding fra Apple-ios i samme retning, endret vi navnet på spillet og ansiktet med røde baller, spesielt "Copy Cats" delen i artikkelen som Apple-myndighetene lenker til var veldig skuffende. Kanskje jeg i fremtiden vil endre navnet på spillet og lage "Copy Cat Ball".

Hvor var problemet?

Da jeg publiserte spillet mitt i 2014, tok jeg ikke hensyn til muligheten for at et spill skulle bli et privat merke. Spesielt siden ordet "Red Ball" er et generisk navn, var det ikke egnet for varemerkesøknaden. Men akkurat som Super-Mario-Bros-spillet er et merke kjent over hele verden, begynte spillnavn å bli merkevarer og navnet red-ball ble et merke som tilhører FDG-selskapet.

Er "BaLL" mulig navn?

Av denne grunn måtte mange spillprodusenter endre navnet på spillet sitt i 2020. «Bounce-ball» og «Hero-ball»-spill er de viktigste eksemplene på dette. Vi kommer til å bruke sprettballmekanikeren i spillene vi skal lage fra nå av, fordi spillene i denne kategorien, som er plattformspill, er veldig populære på grunn av deres likhet med Super-Mario eller Sonic-Hedgehog-spill.

Spill gratis online spill (game online): Gold Miner