Gamyball-Wat betekent de naam Gamy BALL? - Gamikro

Wat betekent de naam Gamy BALL? :

Gamy`s voornaam is een schattige afkorting van Gamikro. De naam van het spel is de aangepaste versie van het spel "New Red Ball", dat we 6 maanden geleden in 2014 door het bedrijf FDG op de Apple-gamemarkt hebben gepubliceerd.

Wat is er gebeurd met de naam New-Red-BaLL?

Het nieuwe-red-ball-spel is geïnspireerd op het oude nokia-telefoonspel red-ball. Maar op Noki-telefoons bevatte deze game het TM-teken niet. Om deze reden hebben we de kleur rood gekozen bij het kiezen van de spelnaam.

We hebben een waarschuwing ontvangen met een e-mail die naar ons bedrijf is verzonden op 11-02-2022. De e-mail luidde in het kort als volgt: "Uw games met de namen New red ball en New-red-ball-2 kunnen verwarring veroorzaken bij gebruikers en kunnen ons merk schaden. Breng alstublieft wijzigingen aan voor deze games". Nadat we een communicatiebericht van Apple in dezelfde richting hadden ontvangen, hebben we de naam van het spel en de rode bal gewijzigd, met name de sectie "Copy Cats" in het artikel waarnaar de autoriteiten van Apple linken. Misschien verander ik in de toekomst de naam van het spel en maak ik "Copy Cat Ball".

Waar was het probleem?

Toen ik mijn game in 2014 uitbracht, hield ik geen rekening met de mogelijkheid dat een game een huismerk zou worden. Vooral omdat het woord "Red Ball" een soortnaam is, was het niet geschikt voor de merkaanvraag. Maar net zoals de Super-Mario-Bros-game een merk is dat over de hele wereld bekend is, begonnen spelnamen merken te worden en werd de naam red-ball een merk van het bedrijf FDG.

Is de naam BaLL vrij?

Om deze reden hebben veel spelfabrikanten in 2020 de naam van hun spel moeten veranderen. Spellen "Bounce ball" en "Hero ball" zijn hiervan de belangrijkste voorbeelden. We zullen het stuiterbalmechanisme gebruiken in de spellen die we vanaf nu gaan maken, omdat de spellen in deze categorie, die platformspellen zijn, erg populair zijn vanwege hun gelijkenis met Super-Mario- of Sonic-Hedgehog-spellen.

Speel gratis online spel (game online): Gold Miner