Gamyball-Mitä nimi Gamy BALL tarkoittaa? - Gamikro

Mitä nimi Gamy BALL tarkoittaa? :

Gamyn etunimi on söpö lyhenne sanoista Gamikro. Pelin nimi on modifioitu versio "New Red Ball" -pelistä, jonka julkaisimme omenapelimarkkinoilla kuusi kuukautta sitten FDG-yhtiöltä vuonna 2014.

Mitä tapahtui nimelle New-Red-BaLL?

Uusi-red-ball-peli on saanut inspiraationsa vanhasta Nokia-puhelinpelistä red-ball. Mutta Nokia-puhelimissa tämä peli ei sisältänyt TM-merkkiä. Tästä syystä valitsimme punaisen värin valittaessa pelin nimeä.

Saimme varoituksen yrityksellemme lähetetyllä sähköpostilla 2022-02-11. Sähköposti oli lyhyesti seuraava: "Pelisi nimeltä New red ball ja New-red-ball-2 voivat aiheuttaa hämmennystä käyttäjien mielissä ja vahingoittaa brändiämme, tee muutoksia näihin peleihin". Saatuamme Applelta samansuuntaisen viestintäviestin muutimme pelin nimen ja punaisen pallon, erityisesti artikkelin "Copy Cats" -osion, johon Applen viranomaiset linkittävät. Ehkä tulevaisuudessa vaihdan pelin nimeä ja teen "Copy Cat Ball".

Missä ongelma oli?

Kun julkaisin peliäni vuonna 2014, en ottanut huomioon mahdollisuutta, että pelistä tulisi yksityinen tuotemerkki. Varsinkin kun sana "Red Ball" on yleisnimi, se ei sovellu tavaramerkkihakemukseen. Mutta aivan kuten Super-Mario-Bros-peli on kaikkialla maailmassa tunnettu tuotemerkki, pelinimistä alkoi muodostua brändejä ja nimestä red-ball FDG-yritykselle kuuluva brändi.

Onko nimi BaLL ilmainen?

Tästä syystä monet pelivalmistajat joutuivat vaihtamaan pelin nimen vuonna 2020. "Bounce ball"- ja "Hero ball" -pelit ovat tärkeimpiä esimerkkejä tästä. Käytämme jatkossa tekemissämme peleissä pomppivapallomekaniikkaa, koska tämän kategorian pelit, jotka ovat Platform-Games, ovat erittäin suosittuja, koska ne ovat samankaltaisia ​​Super-Mario- tai Sonic-Hedgehog-pelien kanssa.

Pelaa ilmaista online-peliäb (game online): Gold Miner