Gamyball-Què significa el nom Gamy BALL? - Gamikro

Què significa el nom Gamy BALL? :

El primer nom de Gamy és una bonica abreviatura de Gamikro. El nom del joc és la versió modificada del joc "New Red Ball", que vam publicar al mercat de jocs d'Apple-ios fa 6 mesos de la companyia FDG el 2014.

Què va passar amb el nom de New-Red-BaLL?

El joc "new-red-ball" es va inspirar en l'antic joc de telèfons nokia red-ball. Però als telèfons Nokia, aquest joc no contenia el signe TM. Per aquest motiu, hem escollit el color vermell a l'hora d'escollir el nom del joc.

Vam rebre un avís amb un correu electrònic enviat a la nostra empresa el 2022-02-11. El correu electrònic era breument el següent: "Els vostres jocs anomenats New red ball i New-red-ball-2 poden causar confusió a la ment dels usuaris i poden danyar la nostra marca. Feu canvis per a aquests jocs". Després de rebre un missatge de comunicació d'Apple-ios en la mateixa direcció, vam canviar el nom del joc i la cara de la bola vermella, especialment la secció "Copia gats" a l'article del qual l'enllaç de les autoritats d'Apple va ser molt decebedor. Potser en el futur canviaré el nom del joc i faré "Copy Cat Ball".

On va ser el problema?

Quan publicava el meu joc el 2014, no vaig tenir en compte la possibilitat que un joc es convertís en una marca privada. Sobretot perquè la paraula "Bola vermella" és un nom genèric, no era adequat per a l'aplicació de marca registrada. Però de la mateixa manera que el joc Super-Mario-Bros és una marca coneguda a tot el món, els noms dels jocs van començar a convertir-se en marques i el nom de bola vermella es va convertir en una marca pertanyent a l'empresa FDG.

És possible el nom "BaLL"?

Per aquest motiu, molts fabricants de jocs van haver de canviar el nom del seu joc el 2020. Els jocs "Bounce-ball" i "Hero-ball" són els exemples més importants d'això. Utilitzarem la mecànica de la pilota que rebota als jocs que farem a partir d'ara, perquè els jocs d'aquesta categoria, que són Jocs de plataformes, són molt populars per la seva similitud amb els jocs de Super-Mario o Sonic-Hedgehog.

Joc en línia gratuït (onlinegame): Gold Miner