Gamyball-Hvad betyder navnet Gamy BALL? - Gamikro

Hvad betyder navnet Gamy BALL? :

Gamys fornavn er en sød forkortelse af Gamikro. Navnet på spillet er den modificerede version af spillet "New Red Ball", som vi udgav på æblespilmarkedet for 6 måneder siden fra FDG-virksomheden i 2014.

Hvad skete der med navnet New-Red-BaLL?

Det nye-red-ball-spil er inspireret af det gamle nokia-telefonspil red-ball. Men på Nokia-telefoner indeholdt dette spil ikke TM-tegnet. Af denne grund valgte vi farven rød, da vi valgte spilnavnet.

Vi modtog en advarsel med en e-mail sendt til vores virksomhed den 2022-02-11. E-mailen var kort som følger: "Dine spil med navnet New red ball og New-red-ball-2 kan forårsage forvirring i brugernes sind og kan skade vores brand. Foretag venligst ændringer for disse spil". Efter at have modtaget en kommunikationsmeddelelse fra Apple i samme retning, ændrede vi navnet på spillet og den røde bold, især afsnittet "Copy Cats" i artiklen, som Apples myndigheder linker til. Måske vil jeg i fremtiden ændre navnet på spillet og lave "Copy Cat Ball".

Hvor var problemet?

Da jeg udgav mit spil i 2014, tog jeg ikke højde for muligheden for, at et spil ville blive et privat brand. Især da ordet "Red Ball" er et generisk navn, var det ikke egnet til varemærkeansøgningen. Men ligesom Super-Mario-Bros-spillet er et mærke kendt over hele verden, begyndte spilnavne at blive mærker, og navnet red-ball blev et mærke tilhørende FDG-virksomheden.

Er navnet BaLL frit?

Af denne grund var mange spilproducenter nødt til at ændre navnet på deres spil i 2020. "Bounce ball" og "Hero ball" spil er de vigtigste eksempler på dette. Vi vil bruge hoppeboldmekanikken i de spil, vi vil lave fra nu af, fordi spillene i denne kategori, som er platformspil, er meget populære på grund af deres lighed med Super-Mario eller Sonic-Hedgehog spil.

Gratis online spil (game online): Gold Miner