Gold Miners 4 (Gold Miners, Diggers) Spel för 2 spelare | hjälpsida - Gamikro

Gold Miner-spel är en samling av 4 olika guld- eller mynt Gold Miner eller diamantinsamlingsspel liknande webbspel från våra: guldgruvarbetare webbsida. GoldMiner-spel är spelbara med klassisk applikation eller vilken annan mobil enhet som helst. Du kan spela alla slags guldgruvspel på den webbsidan. Som ett spelskapande företag bestämde vi oss för att göra en bättre spelversion för dessa gamla guldgruvarbetare. Du kommer att spela från vår spellista. Du kan också spela från apple itunes games market. play : gamikro
Gold Miners 4 (Gold Miners, Diggers) Spel för 2 spelare | hjälpsida:

Gold Miner 1 - Klassiskt Gold Miner-spel

Gold Miner 2 - Hoppa och spring för att samla guldmynt

Gold Miner 3 - Regn av guldmynt

Gold Miner 4 - guldsamlare Elves

Gold Miner 1 - Klassiskt Gold Miner-spel

Du kommer att spela genom att kontrollera en av de två gamla gruvarbetarna. Samla guld genom att kasta 4 typer av harpuner. Om du stöter på en mullvad eller fjäril kan du skjuta dem med din harpun. Var uppmärksam på tidsgränsen.

Gold Miner 2 - Hoppa och spring för att samla guldmynt

Du måste samla guldmynt med hjälp av karaktärerna från plattformsspelslogik, vilket är den typ av spel du känner från Super Mario-spelet eller sonic-run-spelet. Hoppa och samla guldet. Alla nivåer är fulla av nöje och glädje. Hoppa tillsammans och samla tillräckligt med guldmynt för att klara nivån. Du kan också spela som singelspelare.

Gold Miner 3 - Regn av guldmynt

Ett guldgruvarbetarspel där guldmynt ständigt faller uppifrån. Du bör vara försiktig så att material som taggar och brinnande stenar faller ner från ovan. Gruvarbetaren, vars hatt ramlade av efter att ha blivit skjuten två gånger i huvudet, får en rolig bula på huvudet.

Gold Miner 4 - guldsamlare Elves

Två små tomteliknande guldgruvarbetare som går runt samlar guldmynten genom att gå runt. Det finns inget allvarligt hinder för dig i detta guldspel, bara rörliga föremål kan hindra dig från att samla tillräckligt med guld på en begränsad tid