Gold Miners 4 (Gold Collectors, Digger) Joc pentru 2 jucători | pagina de ajutor - Gamikro

Jocurile Gold Miner este o colecție de 4 jocuri diferite de colectare a aurului, a monedelor sau a diamantelor, jocuri web similare ale noastre: minerul de aur pagina web. Jocurile GoldMiner pot fi jucate cu aplicația clasică sau orice alt dispozitiv mobil. Puteți juca toate tipurile de jocuri de extragere a aurului pe pagina respectivă. În calitate de companie de creare de jocuri, am decis să facem o versiune de joc mai bună pentru aceste vechi jocuri de mine de aur. Veți juca din lista noastră de jocuri. Puteți juca și de pe piața de jocuri Apple iTunes. play : gamikro
Gold Miners 4 (Gold Collectors, Digger) Joc pentru 2 jucători | pagina de ajutor:

Gold Miner 1 - Joc clasic Gold Miner

Gold Miner 2 - Sari și fugi pentru a colecta monede de aur

Gold Miner 3 - Ploaie de monede de aur

Gold Miner 4 - Elfii colecționar de aur

Gold Miner 1 - Joc clasic Gold Miner

Vei juca controlând unul dintre cei doi mineri antici. Colectați aur aruncând 4 tipuri de harpoane. Dacă întâlniți o aluniță sau un fluture, le puteți împușca cu harponul. Atenție la limita de timp.

Gold Miner 2 - Sari și fugi pentru a colecta monede de aur

Trebuie să colectați monede de aur folosind personajele logicii jocului pe platformă, care este genul de joc pe care îl cunoașteți din jocul Super Mario sau jocul de alergare sonic. Sari și colectează aurul. Toate nivelurile sunt pline de distracție și bucurie. Sari împreună și strânge suficiente monede de aur pentru a trece de nivel. Puteți juca și ca un singur jucător.

Gold Miner 3 - Ploaie de monede de aur

Un joc de mineri de aur în care monedele de aur cad constant de sus. Ar trebui să aveți grijă ca materiale precum spinii și pietrele arzătoare să cadă de sus. Minerul, căruia i-a căzut pălăria după ce a fost împușcat de două ori în cap, dezvoltă o umflătură amuzantă pe cap.

Gold Miner 4 - Elfii colecționar de aur

Doi mici mineri de aur asemănătoare spiridușilor care se plimbă colectează monedele de aur plimbându-se. Nu există niciun obstacol serios pentru tine în acest joc de aur, doar obiectele în mișcare te pot împiedica să strângi suficient aur într-un timp limitat.