Goudzoeker vier Spel voor twee spelers | Helppagina - Gamikro

Gold Miner-spellen is een verzameling van 4 verschillende spellen om goud of munten of diamanten te grijpen, vergelijkbare webspellen van onze: goudzoeker webpagina. GoldMiner-spellen kunnen worden gespeeld met een klassieke applicatie of een ander mobiel apparaat. Je kunt allerlei soorten goudmijnspellen spelen op die webpagina. Als gamecreërend bedrijf hebben we besloten om een betere gameversie te maken voor deze oude goudmijngames. Je speelt vanuit onze spellijst. Je kunt ook spelen vanaf de Apple iTunes-spellenmarkt. Gedetailleerde iteminformatie en speeltips zijn te vinden op deze pagina play : gamikro
Goudzoeker vier Spel voor twee spelers | Helppagina:

Gold Miner 1 - Klassiek Gold Miner-spel

Goudzoeker 2 - Spring en ren om gouden munten te verzamelen

Goudzoeker 3 - Gouden munt Rain

Goudzoeker 4 - Elfengoudverzamelaar

Gold Miner 1 - Klassiek Gold Miner-spel

Je speelt door een van de twee oude goudzoekers te besturen. Verzamel goud door 4 soorten harpoenen te gooien. Als je een mol of vlinder tegenkomt, kun je ze beschieten met je harpoen. Let op de tijdslimiet.

Goudzoeker 2 - Spring en ren om gouden munten te verzamelen

Je moet gouden munten verzamelen met behulp van de personages in de logica van het platformspel, het type spel dat je kent van het Super Mario-spel of het lopende sonische spel. Spring en verzamel het goud. Alle niveaus zijn vol plezier en vreugde. Spring samen en verzamel genoeg gouden munten om het level te halen. Je kunt ook als single player spelen.

Goudzoeker 3 - Gouden munt Rain

Een goudmijnspel waarbij gouden munten constant van bovenaf vallen. Je moet oppassen dat materialen zoals doornen en brandende rotsen van bovenaf vallen. De mijnwerker, wiens hoed eraf viel nadat hij twee keer in het hoofd was geschoten, krijgt een grappige bult op zijn hoofd.

Goudzoeker 4 - Elfengoudverzamelaar

Twee kleine elfachtige goudzoekers die rondlopen, verzamelen de gouden munten door rond te lopen. Er is geen serieus obstakel voor jou in dit goudspel, alleen bewegende objecten kunnen voorkomen dat je genoeg goud verzamelt in een beperkte tijd