Permainan Pelombong Emas 4 (pengumpul emas,Penggali) untuk 2 pemain | halaman bantuan - Gamikro

Permainan Gold Miner ialah koleksi 4 permainan pengumpulan emas atau syiling atau berlian yang berbeza permainan web serupa kami : pelombong emas halaman web. Permainan GoldMiner boleh dimainkan dengan aplikasi klasik atau mana-mana peranti mudah alih lain. Anda boleh bermain semua jenis permainan perlombongan emas di halaman web tersebut. Sebagai syarikat pencipta permainan, kami memutuskan untuk membuat versi permainan yang lebih baik untuk permainan pelombong emas lama ini. Anda akan bermain dari senarai permainan kami. Anda juga boleh bermain dari pasaran permainan apple itunes. play : gamikro
Permainan Gold Miners 4 (pengumpul emas,Penggali) untuk 2 pemain | halaman bantuan:

Penambang Emas 1 - Permainan Penambang Emas Klasik

Pelombong emas 2 - Lompat dan lari untuk mengumpul syiling emas

Pelombong emas 3 - Syiling emas Hujan

Pelombong emas 4 - Pengumpul emas bunian

Penambang Emas 1 - Permainan Penambang Emas Klasik

Anda akan bermain dengan mengawal salah satu daripada dua lelaki pelombong emas lama. Kumpul emas dengan membaling 4 jenis tempuling. Jika anda terjumpa tahi lalat atau rama-rama, anda boleh menembaknya dengan tempuling anda. Perhatikan had masa.

Pelombong emas 2 - Lompat dan lari untuk mengumpul syiling emas

Anda mesti mengumpul syiling emas dengan menggunakan watak dalam logik permainan platform, iaitu jenis permainan yang anda ketahui daripada permainan Super Mario atau permainan sonik berjalan. Lompat dan kumpul emas. Semua peringkat adalah penuh keseronokan dan kegembiraan. Lompat bersama dan kumpulkan syiling emas yang mencukupi untuk melepasi tahap. Anda juga boleh bermain sebagai pemain tunggal.

Pelombong emas 3 - Syiling emas Hujan

Permainan pelombong emas di mana syiling emas sentiasa jatuh dari atas. Anda harus berhati-hati agar bahan seperti duri dan batu terbakar jatuh dari atas. Pelombong itu, yang topinya tertanggal selepas ditembak dua kali di kepala, mengalami benjolan lucu di kepalanya.

Pelombong emas 4 - Pengumpul emas bunian

Dua pelombong emas kecil seperti bunian berjalan-jalan mengumpul syiling emas dengan berjalan-jalan. Tiada halangan yang serius untuk anda dalam permainan emas ini, hanya objek yang bergerak boleh menghalang anda daripada mengumpul emas yang mencukupi dalam masa yang terhad