Gold Miners 4 (aranygyűjtők, Digger) 2 játék két játékos számára | súgóoldal - Gamikro

A Gold Miner játékok 4 különböző arany-, érme- vagy gyémántgyűjtő játék gyűjteménye: gold Miner weboldal. A GoldMiner játékok játszhatók klasszikus alkalmazással vagy bármilyen más mobil eszközzel. Ezen a weboldalon mindenféle aranybányászati ​​játékot játszhat. Játékkészítő cégként úgy döntöttünk, hogy jobb játékverziót készítünk ehhez a régi aranybányász játékhoz. A játéklistánkról fog játszani. Az Apple iTunes játékpiacáról is játszhat. play : gamikro
Gold Miners 4 (aranygyűjtők, Digger) 2 játék két játékos számára | súgóoldal:

Gold Miner 1 - Klasszikus Gold Miner játék

Gold Miner 2 - Ugorj és fuss az aranyérmék gyűjtésére

Gold Miner 3 - Arany érme Eső

Gold Miner 4 - Elf aranygyűjtő

Gold Miner 1 - Klasszikus Gold Miner játék

A két öreg aranybányász srác egyikét irányítva fogsz játszani. Gyűjts aranyat 4 féle szigony dobásával. Ha vakondra vagy pillangóra bukkansz, a szigonyoddal lelöheted őket. Ügyeljen az időkorlátra.

Gold Miner 2 - Ugorj és fuss az aranyérmék gyűjtésére

Aranyérméket kell gyűjtened a platformjáték logikájában szereplő karakterek használatával, amely a Super Mario játékból vagy a futó sonic játékból ismert játéktípus. Ugorj és gyűjtsd össze az aranyat. Minden szint teljes móka és öröm. Ugorj össze, és gyűjts össze annyi aranyat, hogy átlépd a szintet. Egyedülállóként is játszhatsz.

Gold Miner 3 - Arany érme Eső

Egy aranybányász játék, ahol folyamatosan hullanak az aranyérmék felülről. Ügyeljen arra, hogy az olyan anyagok, mint a tövisek és az égő kövek felülről essenek le. A bányásznak, akinek leesett a kalapja, miután kétszer fejbe lőtték, vicces dudor keletkezik a fején.

Gold Miner 4 - Elf aranygyűjtő

Két kis manószerű aranybányász sétálva gyűjti az aranyat. Ebben az aranyjátékban nincs számodra komoly akadály, csak a mozgó tárgyak akadályozhatnak meg abban, hogy korlátozott időn belül elegendő aranyat gyűjts össze