Gold miner four Igra za dva igrača | stranica za pomoć - Gamikro

Gold Miner igre su kolekcija od 4 različite igre za otimanje zlata ili novčića ili dijamanata slične našim web igrama: gold miner web stranica. Igre GoldMiner moguće je igrati s klasičnom aplikacijom ili bilo kojim drugim mobilnim uređajem. Na toj web stranici možete igrati sve vrste igara s rudarenjem zlata. Kao tvrtka koja stvara igre, odlučili smo napraviti bolju verziju igre za ove stare igre rudara zlata. Igrat ćete s našeg popisa igara. Također možete igrati s apple itunes games marketa. Detaljne informacije o artiklima i savjeti za igranje mogu se pronaći na ovoj stranici play : gamikro
Gold miner four Igra za dva igrača | stranica za pomoć:

Gold Miner 1 - klasična igra Gold Miner

Gold miner 2 - skačite i trčite za skupljanje zlatnika

Gold miner 3 - Zlatni novčić Kiša

Gold miner 4 - Elf sakupljač zlata

Gold Miner 1 - klasična igra Gold Miner

Igrat ćete kontrolirajući jednog od dvojice starih rudara zlata. Skupljajte zlato bacanjem 4 vrste harpuna. Ako naiđete na krticu ili leptira, možete ih upucati svojim harpunom. Obratite pozornost na vremensko ograničenje.

Gold miner 2 - skačite i trčite za skupljanje zlatnika

Morate skupljati zlatnike koristeći likove u logici platformske igre, što je vrsta igre koju poznajete iz igre Super Mario ili igre trčanja sonika. Skočite i skupljajte zlato. Sve razine pune su zabave i veselja. Skačite zajedno i skupite dovoljno zlatnika da prođete razinu. Također možete igrati kao jedan igrač.

Gold miner 3 - Zlatni novčić Kiša

Igra rudara zlata u kojoj zlatnici stalno padaju odozgo. Trebate paziti da materijali poput trnja i gorućeg kamenja ne padnu odozgo. Rudaru, kojemu je pao šešir nakon što je dva puta upucan u glavu, na glavi se pojavi smiješna kvrga.

Gold miner 4 - Elf sakupljač zlata

Dva mala rudara zlata poput vilenjaka koji hodaju okolo skupljaju zlatnike hodajući okolo. Ne postoji ozbiljna prepreka za vas u ovoj igri zlata, samo vas pokretni objekti mogu spriječiti da prikupite dovoljno zlata u ograničenom vremenu