Gold Miners 4 (2 kullan keräilijä, Digger) peli kahdelle pelaajalle | ohjesivu - Gamikro

Gold Miner -pelit on kokoelma neljästä erilaisesta kullan, kolikon tai timantin keräilypelistä, samankaltaisista verkkopeleistä: gold Miner verkkosivu. GoldMiner-pelejä voi pelata klassisella sovelluksella tai millä tahansa muulla mobiililaitteella. Tällä verkkosivulla voit pelata kaikenlaisia ​​kullankaivospelejä. Peliä luovana yrityksenä päätimme tehdä paremman peliversion tähän vanhaan kultakaivospeleihin. Pelaat pelilistaltamme. Voit myös pelata Applen iTunes-pelimarkkinoilta. play : gamikro
Gold Miners 4 (2 kullan keräilijä, Digger) peli kahdelle pelaajalle | ohjesivu:

Gold Miner 1 - Klassinen Gold Miner -peli

Gold Miner 2 - Hyppää ja juokse keräämään kultakolikoita

Gold Miner 3 - Kultakolikko Rain

Kullankaivosmies 4 - Tontun kullankerääjä

Gold Miner 1 - Klassinen Gold Miner -peli

Pelaat ohjaamalla toista kahdesta vanhasta kultakaivoskaverista. Kerää kultaa heittämällä 4 erilaista harppuunaa. Jos kohtaat myyrän tai perhonen, voit ampua niitä harppuunallasi. Kiinnitä huomiota aikarajaan.

Gold Miner 2 - Hyppää ja juokse keräämään kultakolikoita

Sinun on kerättävä kultakolikoita käyttämällä tasohyppelypelilogiikan hahmoja, jotka ovat Super Mario -pelistä tai juoksevasta sonic-pelistä tuttuja pelityyppejä. Hyppää ja kerää kultaa. Kaikki tasot ovat täynnä hauskaa ja iloa. Hyppää yhteen ja kerää tarpeeksi kultakolikoita tason läpäisemiseksi. Voit pelata myös yksinpelinä.

Gold Miner 3 - Kultakolikko Rain

Kullankaivospeli, jossa kultakolikoita putoaa jatkuvasti ylhäältä. Sinun tulee olla varovainen, että materiaalit, kuten piikit ja palavat kivet, putoavat ylhäältä. Kaivostyöntekijä, jonka hattu putosi pois sen jälkeen, kun häntä ammuttiin kahdesti päähän, päähän kehittyy hauska kuhmu.

Kullankaivosmies 4 - Tontun kullankerääjä

Kaksi pientä tonttumaista kultakaivosmiestä, jotka kävelevät ympäriinsä, keräävät kultakolikoita kävelemällä. Tässä kultapelissä sinulle ei ole vakavaa estettä, vain liikkuvat esineet voivat estää sinua keräämästä tarpeeksi kultaa rajoitetussa ajassa