Gold miner quatre Joc per a dos jugadors | pàgina d`ajuda - Gamikro

Similar to Gold Miner Game game és una col·lecció de 4 jocs diferents per agafar or, monedes o diamants jocs web similars del nostre: gold miner pàgina web. Els jocs GoldMiner es poden jugar amb l`aplicació clàssica o qualsevol altre dispositiu mòbil. Podeu jugar a tot tipus de jocs de mineria d`or en aquesta pàgina web. Com a empresa creadora de jocs, vam decidir fer una millor versió del joc per a aquests antics jocs de recerca d`or. Jugaràs des de la nostra llista de jocs. També pots jugar des del mercat de jocs d`Apple iTunes. Podeu trobar informació detallada sobre els articles i consells de joc en aquesta pàgina play : gamikro
Gold miner quatre Joc per a dos jugadors | pàgina d`ajuda:

Gold Miner 1 - Joc clàssic de Gold Miner

Gold miner 2: salta i corre per recollir monedes d`or

Gold miner 3 - Pluja de moneda d`or

Gold miner 4 - Elf col·leccionista d`or

Gold Miner 1 - Joc clàssic de Gold Miner

Jugareu controlant un dels dos vells miners d`or. Recull or llançant 4 tipus d`arpons. Si et trobes amb un talp o una papallona, ​​pots disparar-los amb el teu arpó. Atenció al límit de temps.

Gold miner 2: salta i corre per recollir monedes d`or

Heu de recollir monedes d`or utilitzant els personatges de la lògica del joc de plataformes, que és el tipus de joc que coneixeu del joc Super Mario o del joc Sonic en execució. Salta i recull l`or. Tots els nivells són plens de diversió i alegria. Salta junts i recull prou monedes d`or per passar el nivell. També pots jugar com un sol jugador.

Gold miner 3 - Pluja de moneda d`or

Un joc de miners d`or on les monedes d`or cauen constantment des de dalt. Heu d`anar amb compte que materials com les espines i les roques en flames caiguin des de dalt. El miner, al qual se li va caure el barret després de rebre dos trets al cap, desenvolupa un cop divertit al cap.

Gold miner 4 - Elf col·leccionista d`or

Dos petits miners d`or semblants a elfs que passegen per recollir les monedes d`or caminant. No hi ha cap obstacle seriós per a tu en aquest joc d`or, només els objectes en moviment poden impedir-te recollir prou or en un temps limitat.