Ball 4

Ballspill for to spillere. Spill 4 forskjellige ballspill. Det er fargerik ball, stor ball, små ballstørrelser og forskjellige regler, men målet er det samme. Kast ballen til mål og ta gullbegeret. Spill med vennen din eller broren eller søsteren din. Ballspill er så enkelt. Pilstørrelsen i spillet bestemmer ballens hastighet. Større pil betyr raskere ball.
4 Ball spill, støtteside:
...
Fotball (fot- og hodeball)
...
Basketball (høyt sprettball)
...
Håndball (hurtig ball)
...
Volleyball (strandvolleyball)

...

Fotball (fot- og hodeball)

Fotball: To spillere spiller, direkte frispark med en enkel fotballkamp. Den første spilleren bygger en blokk med 3 personer og den andre spilleren prøver å kaste ballen. Hvert ballskudd belønnes med ett poeng

...

Basketball (høyt sprettball)

To spillere kaster ballen til kurven til den andre spilleren samtidig. Begge spillere står fritt til å kaste ballen til motsatt spillers kurv. Hvert ballskudd belønnes med to poeng. Dette spillet er relatert til tyngdekraften og pulsvinkelen.

Håndball (hurtig ball) image

Håndball (hurtig ball)

Den første spilleren kaster ballen med hånden. Den andre spilleren prøver å fange ballen. Når den andre spilleren fanger eller stopper ballen med hånden, er det hans tur til å skyte.

...

Volleyball (strandvolleyball)

Single ball sandvolleyball. Trykk på den gule prikken, hold nede pilen og slipp fingeren i riktig øyeblikk. Real Beachvolleyball består av tre sett. Poeng opptjenes hvis ballen berører det markerte området i motsatt etasje. Du må bevege deg veldig raskt i dette ballspillet.

Ball-4 game all language support pages:Ball 4