Ball 4

Labdajátékok két játékos számára. Játssz 4 különböző labdajátékot. Vannak színes labda, nagy labda, kis labdaméretek és különféle szabályok, de a cél ugyanaz. Dobd a labdát a kapuba, és vedd el az aranypoharat. Játssz a barátoddal vagy a testvéreddel. A labdajátékok olyan egyszerűek. A játékban a nyíl mérete határozza meg a labda sebességét. A nagyobb nyíl gyorsabb labdát jelent.
4 labdajáték, támogatási oldal:
...
Labdarúgás (Foot and Headball)
...
Kosárlabda (magasan pattogó labda)
...
Kézilabda (gyors labda)
...
Röplabda (strandröplabda)

...

Labdarúgás (Foot and Headball)

Labdarúgás: Két játékos játék, közvetlen szabadrúgás egyszerű focimeccssel. Az első játékos 3 személyből álló blokkot épít, a másik játékos pedig megpróbálja eldobni a labdát. Minden labdalövés egy ponttal jár

...

Kosárlabda (magasan pattogó labda)

Két játékos egyszerre dobja a labdát a másik játékos kosarába. Mindkét játékos szabadon dobhatja a labdát a másik játékos kosarába. Minden labdalövés két ponttal jár. Ez a játék a gravitációhoz és a dobási szöghez kapcsolódik.

Kézilabda (gyors labda) image

Kézilabda (gyors labda)

Az első játékos kézzel dobja a labdát. A második játékos megpróbálja elkapni a labdát. Amikor a második játékos elkapja vagy megállítja a labdát a kezével, rajta a sor, hogy lőjön.

...

Röplabda (strandröplabda)

Egylabdás strandröplabda. Érintse meg a sárga pontot, tartsa lenyomva a nyilat, és a megfelelő pillanatban engedje el az ujját. A Real Beach röplabda három szettből áll. Pontokat szereznek, ha a labda megérinti a szemközti padló megjelölt területét. Ebben a labdajátékban nagyon gyorsan kell haladnod.

Ball-4 game all language support pages:Ball 4