Igra s 4 lopte, stranica za podršku - Gamikro

igra Gamikro Igre s loptom za dva igrača. Igrajte 4 različite igre s loptom. Postoje šarene lopte, velike lopte, male lopte i različita pravila, ali meta je ista. Baci loptu do gola i uzmi zlatni pehar. Igrajte se sa svojim prijateljem ili bratom ili sestrom. Igre s loptom su tako jednostavne. Veličina strelice u igri određuje brzinu lopte. Veća strelica znači bržu loptu.
Igra s 4 lopte, stranica za podršku:

Nogomet (nogomet) lopta glavom i lopta nogama

Košarka (visoka lopta)

Rukomet (brza lopta)

Odbojka (odbojka na pijesku)

Nogomet (nogomet) lopta glavom i lopta nogama

Nogomet (Nogomet): Igraju dva igrača, izravni slobodni udarac s jednostavnom nogometnom igrom. Prvi igrač gradi blok s 3 osobe, a drugi igrač pokušava baciti loptu. Svaki udarac loptice nagrađuje se jednim bodom

Košarka (visoka lopta)

Dva igrača bacaju loptu u koš drugog igrača u isto vrijeme. Oba igrača su slobodna bacati loptu u koš suprotnog igrača. Svaki udarac loptice nagrađuje se s dva boda. Ova igra se odnosi na gravitaciju i kut guranja.

Rukomet (brza lopta)

Prvi igrač baca loptu rukom. Drugi igrač pokušava uhvatiti loptu. Kada drugi igrač uhvati ili zaustavi loptu rukom, on je na redu da šutira.

Odbojka (odbojka na pijesku)

Odbojka na pijesku s jednom loptom. Dodirnite žuto označenu točku, držite strelicu i otpustite prst u pravom trenutku. Prava odbojka na pijesku sastoji se od tri seta. Bodovi se zarađuju ako lopta dodirne označeno područje na suprotnom podu. Morate se kretati vrlo brzo u ovoj igri loptom.

Ball-4 game all language support pages:Ball 4