Ball 4

Pallopelit kahdelle pelaajalle. Pelaa 4 erilaista pallopeliä. On värikästä palloa, isoa palloa, pieniä pallokokoja ja erilaisia sääntöjä, mutta tavoite on sama. Heitä pallo maaliin ja ota kultainen kuppi. Pelaa ystäväsi tai veljesi tai sisaresi kanssa. Pallopelit ovat niin helppoja. Nuolen koko pelissä määrittää pallon nopeuden. Isompi nuoli tarkoittaa nopeampaa palloa.
4 Pallopeli, tukisivu:
...
Jalkapallo (jalka- ja pääpallo)
...
Koripallo (korkealla pomppiva pallo)
...
Käsipallo (nopea pallo)
...
Lentopallo (rantalentopallo)

...

Jalkapallo (jalka- ja pääpallo)

Jalkapallo (Jalkapallo): Kahden pelaajan peli, suora vapaapotku yksinkertaisella jalkapallopelillä. Ensimmäinen pelaaja rakentaa lohkon, jossa on 3 henkilöä ja toinen pelaaja yrittää heittää pallon. Jokainen pallolaukaus palkitaan yhdellä pisteellä

...

Koripallo (korkealla pomppiva pallo)

Kaksi pelaajaa heittää pallon toisen pelaajan koriin samanaikaisesti. Molemmat pelaajat voivat heittää pallon vastakkaisen pelaajan koriin. Jokainen pallolaukaus palkitaan kahdella pisteellä. Tämä peli liittyy painovoimaan ja heittokulmaan.

Käsipallo (nopea pallo) image

Käsipallo (nopea pallo)

Ensimmäinen pelaaja heittää pallon kädellä. Toinen pelaaja yrittää ottaa pallon kiinni. Kun toinen pelaaja nappaa tai pysäyttää pallon kädellä, on hänen vuoronsa ampua.

...

Lentopallo (rantalentopallo)

Yksipallon rantalentopallo. Kosketa keltaista pistettä, pidä nuolta ja vapauta sormesi oikealla hetkellä. Real Beach lentopallo koostuu kolmesta erästä. Pisteitä ansaitaan, jos pallo koskettaa merkittyä aluetta vastakkaisessa kerroksessa. Sinun täytyy liikkua erittäin nopeasti tässä pallopelissä.

Ball-4 game all language support pages:Ball 4