Ball 4

Jocs de pilota per a dos jugadors. Juga a 4 jocs de pilota diferents. Hi ha boles de colors, boles grans, boles petites i diverses regles, però l`objectiu és el mateix. Llança la pilota a la porteria i agafa la copa d`or. Juga amb el teu amic o el teu germà o germana. Els jocs de pilota són molt fàcils. La mida de la fletxa al joc determina la velocitat de la pilota. La fletxa més gran significa una bola més ràpida.
4 Joc de pilota, pàgina de suport:
...
Pilota de cap i peus de futbol (Futbol)
...
Bàsquet (bola que rebota alt)
...
Handbol (pilota ràpida)
...
Voleibol (voleibol platja)

...

Pilota de cap i peus de futbol (Futbol)

Futbol (Futbol): Dos jugadors jugant, tir lliure directe amb un joc de futbol senzill. El primer jugador construeix un bloc amb 3 persones i l`altre jugador intenta llançar la pilota. Cada tir de pilota es recompensa amb un punt

...

Bàsquet (bola que rebota alt)

Dos jugadors llança la pilota a la cistella d`un altre jugador alhora. Tots dos jugadors poden llançar la pilota a la cistella del jugador contrari. Cada tir de pilota es recompensa amb dos punts. Aquest joc està relacionat amb la gravetat i l`angle de moviment.

Handbol (pilota ràpida) image

Handbol (pilota ràpida)

El primer jugador llança la pilota amb la mà. El segon jugador intenta agafar la pilota. Quan el segon jugador agafa o atura la pilota amb la mà, és el seu torn de tirar.

...

Voleibol (voleibol platja)

Volei platja d`una sola pilota. Toca el punt marcat amb groc, mantén premuda la fletxa i deixa anar el dit en el moment adequat. El Real Volei Platja consta de tres sets. Es guanyen punts si la pilota toca l`àrea marcada a la planta oposada. Has de moure`t molt ràpid en aquest joc de pilota.

Ball-4 game all language support pages:Ball 4